Kad Jemputan Kahwin

Picture
Kad kahwin memberikan anda mood kemeriahan kenangan yang boleh di kongsikan bersama insan tersayang, keluarga, kawan-kawan dan kenalan rapat. Kami mempunyai pelbagai jenis reka bentuk dari yang tradisional klasik hinggalah yang cantik eksklusif. Pelbagai saiz dan warna mengikut citarasa anda. Terpulang pada anda untuk menilainya, pasti anda akan teruja.


Pamphlet / Flayers / Brochure

Picture
Pamphlet, Flayers & Brochure merupakan salah satu cara yang paling mudah dan berkesan untuk menyampaikan info sesuatu produk atau perkhidmatan anda kepada masyarakat setempat di mana anda menjalankan perniagaan anda. Mudah, Murah & Berkesan. Kami akan memastikan rekabentuk yang terhasil menepati citarasa anda. Terpulang pada anda bagaimana rekabentuknya, yang penting anda berpuas hati.


Paper Beg

Picture
Tiada yang sentanding Paper Beg bila hendak mempromosikan sesuatu jenama baru di pasaran. Pasti ada mata memandang jenama apakah yang terpapar. Pelbagai saiz & kualiti memberikan anda keselesaan untuk memilih mengikut permintaan anda. Bukan sekadar jenama yang dibawa, tetapi inovasi kreatif anda untuk mempromosikan syarikat anda.


Banner / Bunting

Picture
Terdapat juga Banner & Bunting untuk mempromosikan produk-produk pasaran syarikat anda. Rekebentuk boleh dibincang dengan kami. Saiz mengikut kehendak anda. Segala gambar-gambar produk yang jelas dan menarik pasti akan menarik minat ramai pelanggan yang pasti ingin mencuba dan membeli produk pasaran syarikat anda.


Business Card / Name Card

Picture
Perkara asas untuk menceritakan segala-galanya mengenai syarikat & produk anda ialah Business Card anda sebagai wakil syarikat. Pastikan pelanggan-pelanggan anda mempunyai Business Card anda supaya mudah untuk menghubungi anda sewaktu memesan produk syarikat anda. Walaupun teknologi seperti handphone & email diguna secara meluas tetapi Business Card mempunyai ciri-ciri klasikal yang tersendiri.


EXTRA !!! UNTUK BAKAL PENGANTIN

PERKHIDMATAN  SHOOT VEDIO KAHWIN / VIDEO EDITING
by JOE ZAINAL  mobile : 016 601 1029   email : joe_tmworks@yahoo.com

Kami lebih selesa untuk berjumpa terus dengan pasangan bakal pengantin untuk membincangkan harga, dan lebih mudah untuk berbincang kalau berjumpa... :D